Členové

08.05.2012 12:03

Naše klubovna má oficiálě 5 členů. Musím přiznat že občas jsou mezi námi nějaké rozepře hlavně ohledně různých rozhodnutí. I přez to se máme navzájem rády a jseme supr banda potřeštěnců. xP

 

Nejmaldším členem naší klubovny je RAJU

Zakrslý králíček, beránek se skoro dlouhou srstí narodil se 22.1.2012. Koupili jsme si ho u chovatelky v Tlumačově a je to hrozně úžasný králíček nádherně skáče a miluje přítomnost lidí. 

 

O něco starším členem je MÁJA  

Hodná holka která má moc ráda koně. U všeho musí být a je pořádná, pořát uklízí ^.^ Je plná energie a úsměvu v obličeji. Ráda řekne nějakou obyčejnou věc která z jejich úst za daných okolností vyzní velice vtipně.

 

Ještě starší je EVKA

Je mírumilovná, často by se ráda rozpůlila aby nevznikly rozepře. Nadevše miluje koně. Narozdíl od její ségry Máji nemá ráda uklízení. Ale když se tohle míromilovné stvoření naštve tak se můžou bát i kluci "z posilovny". Má moc rádqa vodu. A nemá ráda když s ní má někdo soucit např. když si odře koleno.

 

Další je SÁRA

Nejenenergetičtější členka klubovny ^.^. Futr někde pobíhá, poskakuje ale co je pravda tak mi někdy leze na nervy xD přece jen jsme ségry ;). Má ráda koně a kočkovité šelmy. Mno asi bych dodala že je ve znamení štíra takže radši bacha na ni xD. Vždycky když se zabouchne tak to není úplně ideální dvojka. Ráda si hraje na mrtvou.

 

Pak jsem tady taky já KLÁRA

Asi jsem docela trhlá... nechám ségru aby o mně něco napsala ;). Tak jo...je to otaku... Obrovský otaku, miluje koně jako nikdo jiný ale bohužel koně doma nemáme..sice jezdila u ,,kámošky" ale ona ji moc využívala spíš k práci. Poslední dobou ujíždí na Kuroshitsuji a jiných japonských  anime. Má hodně kamarádek ale většina je nepravých. JE TO PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČA :D :D :D (TO POTOM VYMAŽ!!!!!). a ŽE TO NEVYMAŽU xD 

 

Nejstarší z nás je jeden jediný muž GRANÁTEK

Taky přezdívaný jako Garnátek ♥.♥ (kawaii ^.^). Je vlastně úplně jiný než ostatní lidé asi to bude jeho čtyřma nohama a protáhlým krkem... možná vypadá trochu jako nepovedený plyšový kůň... takže je to poníček welšský horský pony (sekce A). Je tvrdohlavý bílý hřebec. Často hraje na nemohoucího dědka (je mu 22). Ale poslední dobou nám vážně ožívá háže kozly utíká, a dokonce cválá na lonžce. Všechny ho moc milujeme ale kdoví co si on myslí o nás ;) (zhruba něco takovéhohle "dejte mi pokoj konečně" xD)